• 首页-banner
  • -2
  • -3
  • Customition
  • banner-4
  • slgr3

Anggota restorasi kulawarga

  • Beberesih & Meiji Dehumidifiers

    Beberesih & Meiji Dehumidifiers

    • Sampurna pikeun restorasi ruksakna cai

  • movers hawa

    movers hawa

    • Unit interlock
    pikeun gampang stacking

  • hawa Scrubber

    hawa Scrubber

    • ngaluarkeun conta-
    minants salila
    prosés restorasi

  • SLGR Dehumidifiers

    SLGR Dehumidifiers

    • SLGR Microchannel
    &New Technology
    • Easy to Use Digital
    Display

  • instrumén

    instrumén

    • merenah measure-
    parabot ment
    • Gampang beroperasi
    • Cost éféktif

  • Filter / Accessoires

    Filter / Accessoires

    • asesoris Alus
    pikeun kaperluan béda

Crawlspace & basement Dehumidifiers

naha milih Alorair

AlorAir diadegkeun dina falsafah nyadiakeun nilai, industri fitur ngarah jeung kinerja sapanjang kalayan rojongan customer beredar. Kumaha urang bisa ngahontal éta? Kalawan kamampuhan-kelas dunya manufaktur, éksténsif R & fasilitas D jeung tim dedicated of associates ngarojong anjeun saméméh jeung sanggeus jual.

Di Amérika, urang kudu hubs distribution dina wétan jeung basisir kulon jeung jaringan tumuwuh tina dealers jeung distributor. Urang ogé boga dahan di Éropa, Australia jeung Asia.

garis produk urang anu ayeuna fokus dina dua pasar - basement / crawlspace sarta caah / restorasi.

Pikeun pasar caah / restorasi, urang boga garis pinuh ku dehumidifiers - duanana orientasi horizontal sarta nangtung. Kalayan kombinasi fitur kelas ngarah, rupa pilihan kapasitas, sarta betah diropéa, nu dehumidifiers téh pasti janten paporit. Pikeun compliment nu dehumidifiers, urang kudu blowers na scrubbers hepa pikeun mantuan dina usaha drying na remediation.

Maca deui

anyar produk

parusahaan warta

  • paméran asup

    INCOMING EXHIBITIONS 1.USA Show Dates & Location February 1 & 2, 2018 South Point Hotel, Casino, & Spa Las Vegas, NV Booth:#406 2.?UK,Show Dates & Location March 20 &22,2018 Telford Internatio...
    maca deui
  • Kumaha dehumidify sanggeus banjir? Banjir d ...

    Dina mangsa nu bakal datang, alatan hujan kontinyu, sababaraha patempatan di dunya geus banjir, loba jalma anu kapangaruhan ku banjir. Sanggeus mundur caah, loba mitra leutik kapanggih yén kalolobaan ngarep kulawarga éta fl ...
    maca deui
  • Dehumidifier Dina The Daging Industri pikeun Saf ...

    Utamana dina penanganan daging jeung generasi frankfurter, kabersihan idéal nyaéta puseur. Ieu cara pangalusna pikeun mastikeun kualitas item santun. Salajengna, prerequisites hygienic ketat kudu patepung sawaktos nyandak perawatan o ...
    maca deui

puseur ladénan

pikir keur waktos Anjeun

WhatsApp Online Chat !